Mukavaa kun löysin lukemaan blogiamme!

Tämä on Joensuun Setlementin Tyttöjen Tuvan tyttöjen oma blogi.

Blogi on Tuvan tyttöjen näköinen ja blogin tekstit ja kuvat ovat heidän maailmastaan.

Blogissa kerrotaan Tuvalla tehdyistä jutuista, pohditaan syvällisiä ja kirjoitellaan asioista, jotka ovat meille nyt ajankohtaisia tai tärkeitä. Blogista tulee löytymään myös tarinoita ja runoja, ehkäpä laulujakin.

Toivomme, että blogimme henkii Tyttöjen Tuvan tunnelmaa ja ilmapiiriä. Olisi mukavaa, jos blogimme rohkaisisi myös uusia kävijöitä vierailemaan tuvalla.

Mukavaa kun löysit lukemaan blogiamme! :)

torstai 3. marraskuuta 2016


Tänään yläkoululaisten aukiolossa eräs Tyttöjen Tuvan kävijä kertoi muille tarinaa Tyttöjen Tuvasta Dixit-pelin korttien avulla. Tarina alkoi 1800-luvulta ja päättyi nykypäivään.

Alussa tytöt vapauttivat itsensä simpukankuoresta ja perustivat sisarkunnan, jossa tytöt saivat olla ritareita, ja mitä ikinä halusivatkaan. Pari sataa vuotta tämän jälkeen siitä oli tullut Tyttöjen Tupa. Siellä käyvät tytöt ovat kaikki omanlaisiaan, sisältä ja ulkoa.

Tarinassa esiintyivät myös mm. monimuotoisuuden karuselli ja tasa-arvon letti.
Se oli aivan ihana tarina!

Me täällä Tuvalla tykätään Dixit-pelistä ja sen ajatuksia herättävistä korteista hirmu paljon. Siksi me päätettiin tehdä Tyttöjen Tuvalle oma sellainen! Mutta siitä saatte kuulla lisää vähän myöhemmin... :)

Kivaa loppuviikkoa! Toivottelevat TT:n ohjaajat ja tytsyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti