Mukavaa kun löysin lukemaan blogiamme!

Tämä on Joensuun Setlementin Tyttöjen Tuvan tyttöjen oma blogi.

Blogi on Tuvan tyttöjen näköinen ja blogin tekstit ja kuvat ovat heidän maailmastaan.

Blogissa kerrotaan Tuvalla tehdyistä jutuista, pohditaan syvällisiä ja kirjoitellaan asioista, jotka ovat meille nyt ajankohtaisia tai tärkeitä. Blogista tulee löytymään myös tarinoita ja runoja, ehkäpä laulujakin.

Toivomme, että blogimme henkii Tyttöjen Tuvan tunnelmaa ja ilmapiiriä. Olisi mukavaa, jos blogimme rohkaisisi myös uusia kävijöitä vierailemaan tuvalla.

Mukavaa kun löysit lukemaan blogiamme! :)

tiistai 17. tammikuuta 2017


Myös toinen Tuvalla ahkera kävijä, ihana Kerttu intoutui tänään aloittamaan oman tarinasarjansa. Tässä ensimmäinen osa hänen tarinastaan. Jäämme innolla odottamaan jatkoa! :)

NIMEÄMÄTÖN TARINA
Luku 1



Olipa kerran taikametsä. Metsä sisälsi kimaltelevan joen ja järven ja suuren kauniin vesiputouksen. Lisäksi siellä on paljon puita. Yhden metsän korkeimman ja paksuimman, jopa kauneimman puun latvassa oli linnunpesä, mutta ei mikään normaalin kokoinen. Pesässä asusti suuri lintu jota kutsuttiin Pihlajaksi. Lintu sai nimensä siitä, kun linnun kauniissa, punertavissa siivissä kasvoi pihlajanmarjoja. Linnun siivissä kasvavat marjat toivat, tai ainakin uskottiin tuovan, onnea ja parantavan minkä tahansa sairauden. Kerrottiin, että eräs 37-vuotias nainen sairasti keuhkosyöpää. Lisäksi hänen uskottiin elävän enää noin vuoden ajan sairautensa takia. Naisen aviomies sai saalistettua Pihlajan siivistä marjan, jonka toi naiselle. Nainen parantui kolmessa päivässä, kun söi kaksi pihlajanmarjaa, jotka olivat Pihlajan siivistä. Tarinoiden mukaan nainen kuoli vasta noin 80-vuotiaana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti